FAQ

Hem / FAQ

Vanliga frågor

Ja! Samtliga uppdrag vi gör är försäkrade för skador som orsakas av oss. Det vill säga, skulle det ske en skada under något av våra städ så kommer vi stå för kostnaderna av denna skada.

För dig som privatperson så skickas en digital faktura i efterskott, med 10 dagars betalningstid. 

Du som företag får också en digital faktura i efterskott, dock på 30 dagars betalningstid. 

Det är väldigt svårt att säga hur lång tid det tar att städa hos något då alla har det olika stökigt, samt olika svårt tillgängliga utrymmen.

Man kan göra en uppskattning baserat på att ett utrymme på 100kvm tar i genomsnitt ca 4h.

Även här är det är omöjligt att säga hur lång tid det tar att städa då det beror väldigt mycket på hur stökigt, smutsigt men framför allt hur ofta och noggrant det städats.

Det kan ta allt mellan 3-8h beroende på utrymmet samt hur mycket städ det är att göra.

Ja, självklart! Vi arbetar alltid med kollektivavtal för att göra det rättvist och jämställt åt alla håll.

Det är tyvärr många städfirmor idag som ser en nalle på golvet och anser det vara rimligt att städa runt omkring nallen istället för att lyfta den, lägga den fint på hyllan och faktiskt städa HELA ytan.

Om inte ägaren önskar annat så flyttar vi alltid på inredning så att vi kommer åt ställena vi vill städa på. Inte ska en nalle stoppa oss från att göra så att vart enda vrå hos er glänser

Givetvis gör vi det! Vi prydnad till kuddarna i soffan så att de ligger snyggt. Vi ser till att barnets liksaker inte ligger överallt utan där de ska vara. Vi bäddar sängarna så att du kan komma hem till en nybadad säng med kläderna du slängde på golvet under morgonens stress, snyggt ihopvikta. 

Nej, vi tar bort damm och spindelnät. Plast och kakelväggar städar vi av ordentligt men inte vanliga väggar.

Hittar du inte din fråga? Tveka inte att höra av dig och fråga