Kontorsstädning Malmö

Tjänster/Kontorsstäd

Vi städar ditt kontor

När du ansöker om kontorsstäd så kommer vi alltid inledningsvis ut på ett kostnadsfritt besök för att se kontoret, uppskatta tid för städet och framför allt för att se ifall du har några specifika önskemål eller begränsningar. 

Därefter tar det inte lång tid innan vi är ute och städar ditt kontor på löpande band! Vanligtvis ber kunder oss komma en gång i veckan för att de ska slippa lägga sin och sina anställdas tid på städade. Detta viset gynnar både parterna, och det blir garanterat renare också. 

Något som vi ofta blir frågade då det är aningens känsligt är ifall vi rör era skrivbord. Svaret på det är: om ni vill. Vill du att vi städar undan och piffar till skrivborden? Då gör vi det. Föredrar du att vi låter det vara för att undvika att papper och annat hamnar på fel plats? Då gör vi så istället. Vi arbetar alltid med ärlighet och öppna konversationer. Man ska inte behöva göra det svårare än vad det är. 

Vid kontorsstäd ingår bland annat: vi dammar av alla fria ytor, dammsuger, svabbar av golv, städar av toaletter & badrum, kalkar av duscharna, köksstäd, tar hand om disken, rengör micron, städar er ugn (säg till på förhand om det önskas), tömmer papperskorgar, polerar & tar bort fläckar

Vanliga tilläggstjänster: fönsterputs, trappstäd 

Pris: 295kr/h

Efter rutavdrag | Exkl. moms

Smidig kontorsstädning i Malmö

Huruvida ett kontor städas regelbundet eller ej påverkar vardagen avsevärt. Alla som jobbar på kontor kan nog tänka sig hur det känns att komma till jobbet på morgonen och upptäcka att golvet är smutsigt, toaletterna ofräscha eller lunchrummet nersölat. 

Detta påverkar onekligen moralen och känslan av produktivitet hos de anställda, samtidigt som det förvärrar allergier och företagets attraktivitet.

Det vi på Städriket erbjuder är smidig och noggrann kontorsstädning för ert företag i Malmö. Med många år i branschen och ett öga för detaljer utgör vi ett tryggt val. Hör av dig!

För ett rent & snyggt kontor

Vi tänker att det inte finns några genvägar när det kommer till städning, antingen gör man det noggrant eller så gör man det halvhjärtat. När du anlitar oss kan du lita på att det blir rent! Kanske låter det otroligt, men städning är faktiskt något vi brinner för. När vi gör ert kontor rent, gör vi det engagerat. Men hur går ett samarbete med oss till?

Här kommer en liten sammanfattning.

  • Besök. När du först har kontaktat hos har vi möjligheten att erbjuda ett kostnadsfritt besök på kontoret, för att avgöra era och arbetets förutsättningar.
  • Prisförslag. Baserat på kontorets storlek, städningens omfattning och era önskemål presenterar vi ett prisförslag, helt kostnadsfritt.
  • Städning! Oavsett om det gäller en enstaka gång, eller återkommande varje vecka kan vi stå till tjänst. Ett tillfredsställande resultat är garanterat!

Trivsel & produktivitet

Vi skräddarsyr självklart våra städtjänster efter era behov. Vill ni att mycket fokus läggs på att städa köket eller dammsuga noggrant så gör vi det. Kanske vill ni att vi låter skrivbord eller andra känsliga ytor vara, vilket vi såklart respekterar. 

Utöver vanlig städning, som dammsugning, avdammning, köksstäd och tömning av papperskorgar, erbjuder vi också fönsterputsning och trappstäd som tilläggstjänster.

Att ni slipper städa kontoret innebär dessutom att ni kan fokusera på er kärnverksamhet, och därmed öka produktiviteten. Att kontoret inte är stökigt och smutsigt, utan rent och snyggt, är en grundläggande förutsättning för att alla anställda ska trivas. 

Allergier & bakterier på kontor

Otillräcklig städning kan dessutom ge upphov till en del hälsoproblem. Risken för allergiska reaktioner och andningsproblem ökar när dammpartiklar och mögel börjar trivas i smutsiga och dammiga omgivningar. De anställda med astma kan få det särskilt jobbigt.

Spridningen av bakterier ökar dessutom, vilket resulterar i en högre risk för infektioner och förkylningar. Sjuk personal är inte trevligt. Utöver att effektiviteten får sig en törn kan vissa företag få svårt att gå runt, med anledning av den minskade personalstyrkan. Sådana förkylningar kan regelbunden och noggrann städning förhindra. 

Hur går en städning till?

Efter att ni har godkänt vårt prisförslag kommer vi till kontoret vid avtalad tid, förslagsvis när så få som möjligt är där och jobbar. Vi tar givetvis med oss egna produkter och redskap, så det är ingenting ni behöver tänka på. När vi är klara skickar vi ett enkelt sms. Sedan är det bara att komma tillbaka och njuta av ett skinande rent och prydligt kontor!

Våra erfarna städare säkerställer en heltäckande rengöring. Vi dammar av alla fria ytor, dammsuger och svabbar golven för att avlägsna smuts och orenheter. Toaletter och badrum städas noggrant, där vi också avkalkar duschar. I köket tar vi hand om det mesta, från att städa av bänkskivor till att ta hand om disk och rengöra mikron. Vid behov tar vi också itu med ugnen. Papperskorgar töms regelbundet. Vårt mål är att skapa en välstädad och trivsam arbetsplats.

Miljövänliga märken

Vad gäller de produkter som vi dagligen använder, arbetar vi så ofta vi kan med miljövänliga och hållbara märken. Vi vet att konsekvenserna av att använda ohållbart framställda produkter i längden påverkar miljön mycket, med tanke på hur ofta vi använder vissa typer av rengöringsmedel. Här är några av de märken vi ofta använder:

  • Svanen
  • EU-blomman
  • Green Care

Ytterligare kontorsstädning

Utöver ordinarie städning på kontoret kan vi också erbjuda fönsterputsning och trappstädning. Just fönsterputsning kan bli en omständlig process, särskilt om kontoret befinner sig på en hög våning. 

Vi har dock de rätta kunskaperna och redskapen för ett effektivt och säkert arbete. Det blir betydligt trevligare att titta ut om fönstret inte är fullt med fingeravtryck och annan smuts. 

Trappstädning sker ofta utanför ordinarie kontorslokaler, men det är inga problem för oss! Dessa tilläggstjänster kostar extra.

Mer om vår städfirma i Malmö

Säg farväl till att städa undan efter dina kollegor! När du anlitar Städriket för kontorsstädning behöver du aldrig igen ta tag i ett berg av disk, städa toaletten eller dammsuga istället för att ägna dig åt ditt jobb. Vi tycker om att städa och vill skapa en ren och fräsch miljö för alla som jobbar på kontoret.

Våra tjänster har ingen bindningstid, vilket gör att vi städar när det passar er bäst. Efter besök och godkänd offert, båda kostnadsfria, kommer vi och städar vid avgjord tid. Är det något ni inte är nöjda med i städningen åtgärdar vi självklart detta omedelbart.

Sedan 2007 har vi städat oräkneliga kontor i Skåne, vilket gett oss ett öga för detaljer. Har du några frågor om vår kontorsstädning? Tveka inte att höra av dig! Vi tror på god kommunikation och noggrannhet.