Kontorsstäd

Tjänster/Kontorsstäd

Vi städar ditt kontor

När du ansöker om kontorsstäd så kommer vi alltid inledningsvis ut på ett kostnadsfritt besök för att se kontoret, uppskatta tid för städet och framför allt för att se ifall du har några specifika önskemål eller begränsningar. 

Därefter tar det inte lång tid innan vi är ute och städar ditt kontor på löpande band! Vanligtvis ber kunder oss komma en gång i veckan för att de ska slippa lägga sin och sina anställdas tid på städade. Detta viset gynnar både parterna, och det blir garanterat renare också. 

Något som vi ofta blir frågade då det är aningens känsligt är ifall vi rör era skrivbord. Svaret på det är: om ni vill. Vill du att vi städar undan och piffar till skrivborden? Då gör vi det. Föredrar du att vi låter det vara för att undvika att papper och annat hamnar på fel plats? Då gör vi så istället. Vi arbetar alltid med ärlighet och öppna konversationer. Man ska inte behöva göra det svårare än vad det är. 

Vid kontorsstäd ingår bland annat: vi dammar av alla fria ytor, dammsuger, svabbar av golv, städar av toaletter & badrum, kalkar av duscharna, köksstäd, tar hand om disken, rengör micron, städar er ugn (säg till på förhand om det önskas), tömmer papperskorgar, polerar & tar bort fläckar

Vanliga tilläggstjänster: fönsterputs, trappstäd 

Pris: 295kr/h

Efter rutavdrag | Exkl. moms