Villastäd

Tjänster / Villastäd

Vi städar ditt hem

När du väljer en av våra hemmastäd-tjänster så kommer vi hem till dig och gör en grövre städning av hemmet. Då tar vi oss genom vart enda vrå i huset för att ta bort allt från den minsta damtussen lika väl som kaklet i duscharna. 

Ironiskt nog så kan den minsta leksak stoppa vissa från att städa. Inte oss! Ligger det prylar på golvet, kuddar huller om buller i soffan eller en obäddad säng så fixar vi alltid i ordning allt innan vi städar bort smutsen. Inte ska en liten leksak på golvet stoppa oss från att få ert golv det att glänsa. 

När en kund ber om hemmastäd så kommer vi alltid inledningsvis ut på ett kostnadsfritt möte för att se fastigheten, uppskatta tid för städ men framför allt för att se ifall kunden har några specifika önskemål eller begränsningar. 

Vid villastäd så ingår bland annat: vi dammar av alla fria ytor, dammsuger, svabbar av golv, städar av toaletter & badrum, kalkar av duscharna, köksstäd, disk lägger vi i diskmaskinen, rengör micron, städar er ugn (säg till på förhand om det önskas), bäddar sängarna, viker kläder, polerar & tar bort fläckar

Vanliga tilläggstjänster: fönsterputs 

Pris: 279kr/h

Efter rutavdrag | Inkl. moms